Найкраще в блозі: покупки та стиль

Як правильно відстежувати посилки
Як правильно відстежувати посилки
Кожен покупець онлайн-магазину рано чи пізно задається важливими питаннями: "Де зараз моя посилка і коли на неї чекати?" Особливо гостро ці питання стоять у випадках, коли доставка товару з якихось причин затримується. Сьогодні ми розповімо вам як можна легко, швидко, безкоштовно та без проблем відстежувати свої посилки.
Подвійне блокування грошей на карті. Що робити
Подвійне блокування грошей на карті. Що робити
Здійснювати покупки на просторах інтернету дуже вигідно та зручно, а оплачувати їх банківською картою ще й швидко. Однак у цій ситуації не завжди вдається уникнути підводного каміння або подвійного блокування грошей у нашому випадку. Коли та чому відбуваються такі блокування та як розблокувати суму на карті?
Сайти бронювання готелів в Україні
Сайти бронювання готелів в Україні
Збираючись у самостійну подорож, важливо не лише знайти приємну компанію, визначитися куди їхати, продумати маршрут, а ще й розуміти, де жити. На етапі планування відпочинку кожен мандрівник стикається з важливими питаннями: де зупинитися та як заплатити за якісне проживання поменше? Якщо ви не готові шукати житло на місці або переплачувати, ми розповімо вам про провідні сайти бронювання готелів в Україні.
Навіщо потрібні форвардингові компанії
Навіщо потрібні форвардингові компанії
Подорожуючи зарубіжними онлайн-магазинами, очі розбігаються від великої кількості товарів відомих брендів, а доступні ціни і величезні розпродажі підштовхують якнайшвидше влитися в ряди активних інтернет-покупців. І тут виникає невелика, але актуальна для мешканців України проблема – більша частина західних магазинів не відправляє товари до нашої країни. А у тих магазинів, які відправляють, доставка виходить "золота". Можна скористатися послугами посередників, але це теж не найзручніший і найдешевший варіант. Для тих, хто зовсім не готовий переплачувати, існують форвардингові компанії.
Ми використовуємо файли cookie для вашої зручності. Користуючись нашим сайтом, Ви приймаєте наші правила застосування cookies та подібних технологій.